Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Jose Lorx)
(foto: Jose Lorx) (Foto: Jose Lorx)

Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

WESTERVOORT - De Kreatieve Kring Westervoort houdt op zondag 1 september van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse Open Dag in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

Op de Open Dag wordt het cursusprogramma voor het seizoen 2019-2020 gepresenteerd. Iedereen is welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee een kijkje te nemen in de atelierruimtes van de Kreatieve Kring, waar ieder seizoen weer vele cursisten in een gezellige, ontspannen sfeer les krijgen in tal van cursussen. U kunt kennismaken met docenten en bestuur, informatie inwinnen over de cursussen die het komende seizoen gegeven worden en u kunt zich inschrijven.

Naast de vertrouwde cursussen, zoals tekenen/schilderen (ook aquarel/pastel), boetseren/keramiek, beeldhouwen, kunstbeschouwing en fotografie, staat ook de ambachtelijke cursus glas-in-lood op het programma. Geheel nieuw zijn de korte cursussen 'Zelf schrijver worden' en 'Tekenen, de basis'. Ook nieuw zijn de workshops 'Naïef schilderen' en 'Hundertwasser'.

De Open Dag is beslist een bezoek waard. De toegang is gratis. Voor informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl. Contact opnemen met Riky Rothengatter kan ook: 026 3119659.

Meer berichten