Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dynamic tennis, net iets voor u!?

DUIVEN - Wellicht heeft u er nog niet eerder van gehoord, maar dynamic tennis is een geweldig aanstekelijke sport voor jong en oud.

Het lichte materiaal, het speelveld ter grootte van een badmintonveld en de regels van het tafeltennis maken dat ook senioren zich er volledig aan kunnen overgeven. Of u nu ontspannen lekker een balletje wilt slaan of fanatiek een wedstrijd naar uw hand wilt zetten, het kan allebei zonder dat het zijn uitdaging verliest. Integendeel, na afloop voelt u zich moe maar voldaan, ja zelfs verkwikt, want u bent op een gezonde manier in beweging geweest en de uitdaging die u bent aangegaan geeft u het gevoel dat u uzelf heeft overwonnen.

Met Eric Scherder, professor in de neuropsychologie onderschrijven wij het belang van gezond bewegen tot op hoge leeftijd. Dynamic tennis biedt u niet alleen die gelegenheid, maar ook het plezier in bewegen. Wij hebben dit plezier met een aantal mensen ervaren en daarom het initiatief genomen om hiervoor op woensdagmiddag een deel van sporthal Triominos te huren. Wij zoeken nog mensen om dit spelplezier te delen en ons groepje aan te vullen.

Bent u geïnteresseerd dan kunt u vanaf 4 september gratis een paar keer komen proberen of deze sport wat voor u is, al het materiaal is aanwezig. Kom eens meedoen op woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.15 uur in de sporthal Triominos aan de Eltensestraat 4 in Duiven of neem ’s avonds na 19.00 uur contact op met Annemarie Alberts op telefoonnummer 0316 263249 of 06 40322104.

Meer berichten