Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tour Troubadour nieuw in Zevenaar

ZEVENAAR - Vanaf september kan iedereen die van heerlijk eten en mooie muziek houdt dit combineren in een aantrekkelijk arrangement bij restaurant Thoen en Thans in Oud Zevenaar, Bowlingcentrum de Griethse Poort in Zevenaar en Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar.

Gedrieën hebben zij de handen in een geslagen om fijnproevers van eten en muziek een mooie avond te bezorgen onder de noemer ‘Tour Troubadour’.

De Lantaern bedacht het concept van een ultieme avond uit. Eerst lekker eten in een knus restaurant met als extra toetje luisteren naar mooie muziek naar keuze in het gezellige Muziekcafé. Marita Reijmer van Thoen en Thans in Oud Zevenaar en Tonnie & Elles Kaal van Bowlingcentrum Griethse Poort waren direct enthousiast. Hoe gaat Tour Troubadour in zijn werk. In het kwartaalblad De Troubadour van De Lantaern of op de website van dit Muziekcafé www.delantaern.nl staan alle concerten aangegeven van diverse gerenommeerde artiesten uit binnen en buitenland.

Belangstellenden kiezen een optreden van een artiest uit die ze graag zouden zien, horen en beleven. Dan kan men kiezen in welk restaurant er culinair genoten gaat worden. Klik op de link van het restaurant naar keuze op de website www.degriethsepoort.nl/tourtroubadour of www.thoen-thans.nl/tourtroubadour en maak de reservering voor de bewuste avond. Een kind kan de was doen. Dus ga naar de website van De Lantaern, maak een keuze en reserveer! Geniet van culinaire hoogstandjes met als extra toetje een muzikale beleving naar keuze.

Meer berichten