Logo gemeentenieuwsonline.nl
Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde). (foto: Cinéart Nederland)
Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde). (foto: Cinéart Nederland)

Filmhuus Westervoort

WESTERVOORT - Woensdag 11 september opent Filmhuus Westervoort het nieuwe seizoen met de film ´Life itself´. Deze film bestaat uit verhalen van personen die allemaal zijn verbonden door één enkele gebeurtenis. Het is een ontroerende film over het noodlot, vol humor en liefde.


In 'Life Itself' volgen we het leven van een jong stel in New York. Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde) ontmoeten elkaar in hun studententijd. Ze zijn gelukkig samen, trouwen en verwachten hun eerste kindje. Wanneer een schokkende gebeurtenis hun leven overhoop gooit, neemt alles een onverwachte wending voor henzelf en voor anderen.

Programma
Om 19.30 bent u welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Tickets
De tickets kosten 5 euro per stuk; reserveren kan op www.filmhuuswestervoort.nl. Gereserveerde tickets liggen bij Huize Vredenburg klaar tussen 19.15 en 19.45 uur. Daarna komen reserveringen te vervallen.

Meer berichten