Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Grote Sinterklaasshow

WESTERVOORT - Het Sinterklaasfeest lijkt nog ver weg, maar voor je het weet liggen de pepernoten weer in de schappen van de supermarkt, is Dieuwertje Blok weer op televisie en komt Sinterklaas ons land binnen varen. De organisatie is al maanden enthousiast bezig met de voorbereidingen, want op zondag 17 november presenteert De Grote Sinterklaasshow traditiegetrouw weer een nieuwe voorstelling!

Het belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden in sporthal Sports Planet in Westervoort. Deze interactieve en spetterende show kenmerkt zich door de inmiddels gouden formule van een bezoek van Sinterklaas, magische momenten, het enige echte Pieten showballet, leuke sketches, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassing voor Sinterklaas en natuurlijk Pieten in de zaal. Het is een vrolijke en energieke show die je aan de lopende band laat lachen, zingen en meedoen. Voorafgaand aan deze shows kunt u vast in de stemming komen met DJ Piet en na afloop is er ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Door de entreeprijzen normaal te houden wil de organisatie zoveel mogelijk kinderen en ouders laten genieten van de leukste periode van het jaar. De online kaartverkoop is inmiddels gestart, dus kijk voor meer informatie op www.grotesinterklaasshow.nl of www.facebook.com/grotesinterklaasshow.

Meer berichten