Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kofferbakverkoop. (foto: Jannet Tigchelaar)
Kofferbakverkoop. (foto: Jannet Tigchelaar) (Foto: Jannet Tigchelaar)

Kofferbakverkoop Pannerden

PANNERDEN - Op zondag 25 augustus organiseert de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland voor de 23ste keer de jaarlijkse kofferbakmarkt en gaan de kofferbakken weer open in het centrum van Pannerden.

Er staan ruim honderd auto’s die hun tweedehands waren verkopen en daarmee is het een van de grootste in het oosten van Gelderland.

De kofferbakverkoop van Pannerden is bij velen een bekend evenement. Het is een hele gezellige en gemoedelijke markt in de historische kern van het dorp. Al snuffelend tussen alle curiosa vindt men altijd iets van uw gading. Van porselein en kristal tot boeken, (kinder)kleding en speelgoed te veel om op te noemen, zolang het maar ik de kofferbak past. Wat men er echter niet vindt zijn meubelen, witgoed, levende dieren en etenswaar maar wel een hele boel gezelligheid.

De markt is van 11:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis. "Mocht u een plaats willen reserveren om deel te nemen aan de kofferbakverkoop dan kunt u zich vanaf 1 augustus inschrijven via de website https://www.gelderseiland.nl. Een plaats kost 10,00 en er wordt een borg van 20,00 euro gevraagd. Als u de plaats netjes achter laat, krijgt u die aan het eind van de dag weer terug. Beide bedragen kunnen alleen contant en gepast betaald worden.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland in Tolkamer https://www.gelderseiland.nl."

Meer berichten