Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wedstrijdfoto 2017. (foto: Frans Willemsen)
Wedstrijdfoto 2017. (foto: Frans Willemsen) (Foto: Frans Willemsen)

Drie jeugdwedstrijden door Rietvoorn Pannerden

PANNERDEN - Jeugdvissen bij HSV De Rietvoorn: op woensdag 21 en 28 augustus en de laatste 4 op september. Het vissen is van 18.30 tot 20.30 uur in de Jeugdvijver. Inschrijving om 18.00 uur bij de Jeugdvijver.


"We vissen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar, verdeeld in twee groepen 6 tot 10 en van 11 tot 14 jaar. Vissen op aantal alle wedstrijden tellen, wie de meeste vangt in zijn klasse wint de hoofdprijs. Ook voor de grootste vis in de twee leeftijdsgroepen is een prijs beschikbaar. Vissen met vaste hengel, de vereniging zorgt voor hengels ook voer en maden. Eigen hengel niet toegestaan. Tijdens de wedstrijd mag niet gevoerd worden, hiervoor zorgt de vereniging. Kinderen onder de 10 jaar, indien noodzakelijk (karperbeet) mag de ouder helpen. Alle oudere kinderen vissen zelfstandig, er wordt gevist met maden.

Prijsuitreiking op 4 september in cafetaria gebroeders Jansen, waar alle kinderen die mee hebben gedaan getrakteerd worden met een lekker hapje en drankje van de vereniging. De prijzen worden uitgereikt door dierspecialist Lucassen, dierenspeciaalzaak Muldershof Zevenaar.
Een oproep aan de ouders: ondersteunt uw kind, en biedt uw hulp aan de vereniging voor het wel slagen van het welzijn van onze jeugd. Opgave is mogelijk via mail f.willemsen48@chello.nl. Vissen is geheel gratis.

Meer berichten