Foto:

Kunstwerk! Muziekschool

ZEVENAAR - Muziek maken geeft veel voldoening, ontspanning en plezier. En is natuurlijk een mooie manier om je dagelijkse zaken even te vergeten. Je kunt alleen muziek maken of in een groep. Zo kun je samen toewerken naar een concert of presentatie. Dat is altijd een leuke en spannende tijd.

Kunstwerk! Muziekschool biedt allerlei mogelijkheden om je als muzikant te ontwikkelen. We verzorgen muzieklessen, cursussen, projecten en workshops. Hiervoor wordt de muziekschool gesubsidieerd door de gemeenten Zevenaar, Duiven en Montferland.

Kinderen en jongeren

Je kunt al op heel jonge leeftijd beginnen met muziek. Bij de cursussen 'Muziek op schoot' en 'De Muziekspeeltuin' kunnen kinderen genieten van het samen muziek maken.

Vanaf 6 jaar stroom je door naar de cursus 'Spelen met muziek' en ontwikkel je je verder voor het bespelen van een instrument. Vanaf 8 jaar kun je bij ons terecht voor muzieklessen op verschillende instrumenten, zowel individueel als in een groepje met 2 of 3 kinderen.

Wij bieden de volgende instrumenten aan;

* Akoestische gitaar                                         * Basgitaar

* Blokfluit                                                         * Bugel