Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kunstwerk! Het Musiater wijzigt kassatijden

ZEVENAAR - In aanloop naar de totale ontwikkeling en dienstverlening van Kunstwerk! in Hal12, worden de kassatijden in Het Musiater in het nieuwe theaterseizoen aangepast.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 20 augustus de kassa van Het Musiater geopend is op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. In een later stadium zal de verkoop van theatertickets ook in Hal12 mogelijk zijn.

Muziekschool
In Het Musiater is het theater en de muziekschool van Kunstwerk! gevestigd. De administratie van de muziekschool is verhuisd naar Hal12 aan de Kerkstraat 27 te Zevenaar. Tijdens de zomervakantie zijn zij gewoon bereikbaar voor vragen en inschrijvingen op 085-0409971 en info@liemerskunstwerk.nl.

Zomersluiting Het Musiater
Zoals elk jaar sluit het theater voor 6 weken in de zomervakantie. Dan wordt er links en rechts groot onderhoud gepleegd in Het Musiater. Deze zomer gaat men zelfs aan de gang met het "muziekcafé" dat op de oude plek van de administratie komt. Het wordt een prettige plek waar men kan chillen, wachten of werken. In deze periode is het niet mogelijk om aan de kassa kaarten te kopen, maar online op www.liemerskunstwerk.nl gaat de verkoop gewoon door.

Alex Ploeg: Ultimatum

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Dit voorjaar is hij te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

Cabaret; donderdag 19 september. Aanvang: 20.15 uur. Prijs: 18 euro.

Meer berichten