Foto:

Zomerschool in de Liemers gestart

ZEVENAAR - Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert tijdens de zomervakantie weer een Zomerschool voor de basisschoolleerlingen.

Tijdens de Zomerschool gaan kinderen 3 ochtenden op een actieve en creatieve manier bezig met taal, zodat het leerniveau tijdens de 6 weken zomervakantie niet achteruitgaat. Met een grotere woordenschat en meer vertrouwen zitten de kinderen in september weer in de 'normale' schoolbanken. De Zomerschool is een initiatief van de gemeente Zevenaar en Westervoort in samenwerking met Kunstwerk! de Bibliotheek (Taalhuis Zevenaar). Voor de Zomerschool voor volwassenen is er een samenwerking met de gemeente Duiven. De deelname is gratis. Het centrale thema voor Zomerschool 2019 is ridders en kastelen. Met activiteiten als een kastelenbezoek, leesmaterialen, VR-technologie en knutselopdrachten.

Aanmelden en informatie Zomerschool 2019 Kunstwerk! de Bibliotheek: Marie-José van de Velde, activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl; 0316 745680; https://www.debibliotheekliemers.nl.