Op de foto van links naar rechts: Monica Krol van de gemeente Duiven, de bestuursleden van Het Palet Simon Wesdijk, Janneke Bos (vz) en Jan van Buren, en notaris Van Belsen. (foto: Willy Demon)

Stichting Het Palet koopt gedeelte perceel Mondriaan 4 in Duiven

DUIVEN - Stichting Het Palet Trefpunt Duiven heeft na jaren van onderhandelen met de gemeente Duiven een gedeelte van het perceel aan de Mondriaan 4 gekocht.

Het betreft het gedeelte dat al jaren door de Stichting wordt gebruikt. Het bestuur is blij dat het nu eindelijk allemaal rond is en de energie weer geheel besteed kan worden aan het organiseren van activiteiten.