Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Programma Kunstwerk! Het Musiater

Alvast een voorproefje voor het nieuwe seizoen:

Alex Ploeg: Ultimatum

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Dit voorjaar is hij te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

Cabaret. Donderdag 19 september aanvang: 20.15 uur. Prijs: 18 euro.

The Magic of Jeans (TO)

Heartbeat: The All Singing & Dancing Extravaganza

Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: 'Heartbeat'. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur.

Theaterconcert. Vrijdag 27 september aanvang: 20.15 uur. Prijs: 25,50 euro.

Blind Date: Verrassingsvoorstelling

Wij hebben een date! Een theaterdate wel te verstaan. Want in dit weekend vieren we de start van een kersvers theaterseizoen. Speciaal hiervoor hebben wij een heerlijke theateravond in petto en… de kaartjes kosten slechts een tientje! Wie er waar te zien is blijft nog even geheim, het is immers een blind date… Maar we mogen wel alvast verklappen dat het een heerlijk avondje lachen wordt in Het Musiater!

Seizoensopening. Zaterdag 28 september aanvang: 20.15 uur. Prijs 10 euro.
Bestel nu online je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl.

Meer berichten