Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Muziekcafé De Lantaern zoekt voor de Troubadour (3 uitgaves per jaar) een creatieve en taalvaardige tekstschrijver, die de informatie van de artiesten omzet in compacte en aansprekende teksten.

- Nationaal Centrum Paardrijden Gehandicapten zoekt een begeleider die de ruiters op stal en tijdens de paardrijles assisteert, o.a. door het klaar zetten van de paarden voor de les, het poetsen, opzadelen en helpen met opstijgen.

- De Liemerije zoekt een winkelmedewerk(st)er, die o.a. de winkelvoorraad aanvult en kassawerkzaamheden verricht. De werkdag is op dinsdag van 9.00 tot 14.00 uur. Het is wellicht voor enkele maanden, dus midddelbare scholieren kunnen zich ook melden.

- Caleidoz Ouderenadvies zoekt iemand om een 92 jarige demente, slechthorende vrouw te bezoeken. Liefst op een vast moment in de week (ca. 1,5-2 uur) om samen met haar spelletjes te doen, cryptogrammen op te lossen en de krant te lezen.

Voor meer informatie over deze en circa 350 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316-243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.

Meer berichten