Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cursusprogramma Kreatieve Kring Westervoort

WESTERVOORT - Het programmaboekje 2019-2020 van de Kreatieve Kring Westervoort is uit! Een dezer dagen ontvangen alle inwoners van Westervoort en directe omgeving het nieuwe boekje in de brievenbus.

Het nieuwe cursusprogramma gaat in september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen en workshops: van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving tot kunstbeschouwing, glas in lood en fotografie. Geheel nieuw komend seizoen zijn de korte cursussen ‘Zelf schrijver worden’ en ‘Tekenen, de basis’ en de workshops ‘Naïef schilderen’ en ‘Hundertwasser’. Alle cursussen en workshops worden verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten. Er wordt gewerkt in een gezellige, ontspannen sfeer in niet te grote groepen. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

"Kijkt u het boekje beslist even door. Er zit wellicht ook een gezellige en interessante cursus of workshop voor u bij! Of kom naar onze Open Dag op zondag 1 september van 11.00-16.00 uur in Kulturhus De Nieuwhof. Mocht u het programmaboekje gemist hebben, dan is deze ook verkrijgbaar bij het gemeentehuis, de bibliotheek, Kulturhus De Nieuwhof of bij de cursusadministratie. Voor nadere informatie over aanmelding en inschrijving kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, 026 3119659 of raadpleeg www.kreatievekringwestervoort.nl."

Meer berichten