Foto:

Bedrijvenmarkt MKB Zevenaar voor Liemerse ondernemers

ZEVENAAR - Op dinsdagavond 10 september organiseert MKB Zevenaar weer een netwerkavond en bedrijvenmarkt voor alle MKB ondernemers uit de Liemers. Vorig jaar organiseerde MKB Zevenaar deze avond voor het eerst in Tolkamer. Die succesvolle avond werd toen druk bezocht door allerlei ondernemers uit de regio.

Ook voor niet-leden. Ondernemers en overheden uit de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort zijn ook nu weer welkom om zichzelf informeel te presenteren op deze bedrijvenmarkt. Ook ondernemers die (nog) niet bij een ondernemersvereniging zijn aangesloten, zijn van harte welkom om deel te nemen als standhouder of als bezoeker.

De avond start om 19.00 uur en wordt dit jaar georganiseerd in Zaal Staring in Zevenaar. In de centrale ruimte kunnen ondernemers voor 15 euro een stand (tafel of statafel) huren. Consumpties zijn dan verder gratis. In de kleinere zalen is volop gelegenheid om een miniworkshop of presentatie te geven.

Reserveer vast een plaats voor 10 september. Ondernemers die hun bedrijf willen presenteren met een stand, workshop of op een andere manier kunnen nu alvast een plaats reserveren. Aanmelden als standhouder kan via www.mkbzevenaar.nl.

Liemerse ondernemers zijn ook van harte welkom om alleen te komen netwerken. Aanmelden als bezoeker voor 10 september kan via de agenda op de website van MKB Zevenaar.