Foto:

Voorverkoop Feestweek Groessen begonnen

GROESSEN - Natuurlijk wordt ook dit jaar weer Feestweek Groessen georganiseerd. Op zaterdag 12 oktober komt Qmusic The Party-'4 uur Fout' weer naar Groessen. Q-music radio-DJ's draaien vier uur lang de meest foute muziek uit de Qmusic Foute top 500. Zondag 13 oktober staat traditioneel de regionaal bekende Groessense Bokbier Pruuveri-j geprogrammeerd. Er zijn weer vele heerlijke bo(c)kbieren en exclusieve wijnen te proeven.

Wie meer van een avondje darten houdt kan ook bij FWG terecht tijdens het Open Liemers Dartstoernooi op vrijdag 18 oktober. Met een prijzenpot van 650 euro (hoofdprijs 200) is het niet alleen leuk en gezellig, maar ook nog erg aantrekkelijke om je krachten te meten met andere liefhebbers. Opgave kan via dartsgroessen@hotmail.com. Op zaterdag 20 oktober staat het bekende Maisfeest van zaterdag op het programma. Net als vorig jaar zal Bandje Speciaal weer het zeil van de tent spelen!

Net zoals vorig jaar zijn er enkele speciale voorverkoopmomenten waarop je heel voordelig je kaarten kunt aanschaffen. Deze week begint de bijzonder aantrekkelijke Early Bird online-voorverkoop waarbij je al voor 7,50 euro tickets kunt kopen voor Qmusic The Party- 4 uur FOUT en het Maisfeest. Een passe-partout voor beide evenementen kost 15 euro. De oplage van deze kaarten is beperkt dus alleen de echt vroege vogels kunnen hiervan profiteren. De online voorverkoop voor de tickets vind je bij www.captainticket.nl/ticketshop/feestweekgroessen/

Er komen hierna nog meer acties; hou de website en social media goed in de gaten! Meer informatie staat op www.feestweekgroessen.nl en Facebook.