Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma Kunstwerk! Het Musiater

Foto:

Alvast een voorproefje voor het nieuwe seizoen!

September

Alex Ploeg Ultimatum

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Dit voorjaar is hij te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

Cabaret. Donderdag 19 september. Aanvang: 20.15 uur. Prijs: 18 euro.

The Magic of Jeans (TO) Heartbeat; The All Singing & Dancing Extravaganza

Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: 'Heartbeat'. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur.

Theaterconcert. Vrijdag 27 september. Aanvang: 20.15 uur. Prijs: 25,50 euro

Blind Date; verrassingsvoorstelling

Wij hebben een date! Een theaterdate wel te verstaan. Want in dit weekend vieren we de start van een kersvers theaterseizoen. Speciaal hiervoor hebben wij een heerlijke theateravond in petto en… de kaartjes kosten slechts een tientje! Wie er waar te zien is blijft nog even geheim, het is immers een blind date… Maar we mogen wel alvast verklappen dat het een heerlijk avondje lachen wordt in Het Musiater!

Seizoensopening. Zaterdag 28 september. Aanvang: 20.15 uur. Prijs 10 euro.

Bestel nu online je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl

Cursussen muziekschool

Liemers Jeugdkoor (7 - 11 jaar). Samen zingen

Word jij ook zo blij van zingen? Dan is het Liemers Jeugdkoor echt iets voor jou! Onder begeleiding van het Liemers Jeugdorkest wordt toegewerkt naar twee spetterende Sinterklaasvoorstellingen op zondag 17 november. We gaan hippe, coole en vette liedjes instuderen. Meld je snel aan er is beperkt plek!

Docent: Sander Spaan.Start cursus: 16 september 2019
Dag/tijd: maandag: koor 1: 16.00 – 17.00 uur; koor 2: 17.00 – 18.00 uur

Locatie: Het Musiater, Zevenaar; 7 repetities + generale en 1 voorstelling per koor. Prijs: gratis.        

Meer berichten