Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Zomerkunst in het Liemers Museum Wisselend spectrum van Kunstenaars en Kunst

ZEVENAAR - Deze zomer presenteren kunstenaars uit de regio in steeds wisselende samenstellingen hun werk in Kunstwerk! Liemers Museum. Vanwege de verhuizing van het Liemers Museum naar Hal 12 in het najaar, is er expositieruimte vrijgekomen van juni - augustus in het Liemers Museum aan de Kerkstraat. Er is onlangs in de media een oproep geweest voor geïnteresseerden die gratis gebruik zouden willen maken van deze unieke mogelijkheid.

Circa veertig geïnteresseerden hebben zich aangemeld en na een tweetal presentatierondes is er door een werkgroep gekeken welke exposanten het best bij elkaar passen en samen kunnen exposeren. Het is een mooie mix geworden van zowel kunstenaars als semi-kunstenaars. De eerste groep exposanten toont momenteel hun werken in het Liemers Museum. Het is een dynamische expositie waarbij de werken om de twee weken zullen wisselen. Deze zomer is er dus genoeg te genieten in het Liemers Museum!

De expositie is tot en met 1 september te bezoeken in het Liemers Museum, Kerkstraat 16 in Zevenaar. Openingstijden: dinsdag - zondag van 14.00-17.00 uur. Entree museum: 4,00 euro volwassenen, tot 18 jaar gratis, met Museumkaart eveneens gratis. Telefoonnummer: 085 0409971. Meer informatie staat op www.liemerskunstwerk.nl.

Meer berichten