Logo gemeentenieuwsonline.nl
Onder: Ghena, Amal, Femke, Layan, Mike, Asil. Boven: Mara, Niklas, Aliyah  Coaches Froukje Sanberg en Maud de Vries. (foto: Pigeons Basketbal )
Onder: Ghena, Amal, Femke, Layan, Mike, Asil. Boven: Mara, Niklas, Aliyah Coaches Froukje Sanberg en Maud de Vries. (foto: Pigeons Basketbal ) (Foto: Pigeons Basketbal )

Pigeons Cup doorslaand succes!

DUIVEN - Voor het eerst in het 40-jarig bestaan van basketbalvereniging Pigeons is afgelopen weekend de Pigeons Cup 2019 georganiseerd. In een afgeladen Triominos waren 250 basketballers /24 teams aanwezig voor de Pigeons Cup 2019. De basketballers kwamen van acht verschillende clubs:
Pigeons, Basketiers, Arnhem Eagles, Batouwe, BeCeGe, Give and Go,Hanze Stars, New Stars.

        
Basketballers vanuit zowel de jeugd als vanuit de senioren waren aanwezig bij het basketbalspektakel en ondanks het warme weer, was er veel meegereisd publiek voor de verschillende teams. De dag werd verdeeld in een ochtend- en middagprogramma. In de ochtend was het de beurt aan de jeugdspelers en 's middags waren de senioren aan de beurt. In de ochtend waren de bekers voor de U12 van New Stars, de U14 van Hanze Stars en de meisjes U16 van Batouwe. Het middagprogramma werd gedomineerd door twee teams. De U14 van Hanze Stars, met twee oud spelers van Pigeons, Dan en Merlijn en het team Pigeons 1 onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Hans Imming.
Pigeons Cup 2019 is de start van een nieuwe traditie voor de Duivense basketbalvereniging. Komende jaren zullen er nog meer basketbalverenigingen uit Nederland meestrijden voor de Pigeons Cup. Speciale dank voor de organisatie van deze dag ging uit naar: activiteitencommissie (Andreas, Diana & Henry, Martijn en Femke), Welling Catering, New York Pizza Duiven, Jumbo Duiven, alle vrijwilligers die hebben geholpen met opzetten van de zaal, fluiten en tafelen en niet te vergeten alle deelnemende verenigingen, die de Pigeons Cup 2019 tot een geweldig succes hebben gemaakt.

Meer berichten