Logo gemeentenieuwsonline.nl
Van links naar rechts: Sjoerd van de Laarakker, Mila Joosten, Christian van der Voet, Duncan Holman, Dirk van Buren, Siebe Gerritsen en Mark van Schutterhoef. (foto: Basketiers Basketbal)
Van links naar rechts: Sjoerd van de Laarakker, Mila Joosten, Christian van der Voet, Duncan Holman, Dirk van Buren, Siebe Gerritsen en Mark van Schutterhoef. (foto: Basketiers Basketbal)

Partnerclubs krijgen fantastische coachclinic aangeboden door landskampioen Landstede Basketbal

DUIVEN - Landstede Basketbal heeft dit jaar met verschillende basketbalverenigingen een partnerclubovereenkomst gesloten. Eén van de uitvloeiingen van de partnerclubovereenkomst is dat Landstede Basketbal een coachclinic verzorgd voor de trainers en coaches.

24 juni was sporthal Triominos Duiven de plek waar liefst vertegenwoordiging was van vijf basketbalverenigingen uit Gelderland. Pigeons, Basketiers, BeCeGe, Gice and Go en Pytheas. Er waren ruim dertig enthousiaste caches en trainers aanwezig voor een fantastische coachclinic die werd verzorgd door de assistent-coach van landskampioen 2018-2019 Landstede Basketbal, Mark van Schutterhoef.

Het was een leerzame clinic waarbij er veel aandacht was voor de nieuwe manier van het verzorgen van basketbaltraining. De manier die onder meer ertoe heeft bijgedragen dat Landstede Basketbal dit jaar als winnaar uit de bus is gekomen in de Dutch Basketball Leage.

Vanuit Pigeons waren er zes jeugdspelers aanwezig die samen met Mark van Schutterhoef de basketbaloefeningen mochten voordoen aan de aanwezige trainers en coaches. Dit was een geweldige ervaring voor de jonge basketballers van Pigeons. Met trots poseerden de spelers naast de kampioenencoach voor de camera! "Wil je meer weten over de prachtige sport basketbal, kijk dan snel op één van de clubwebsites zoals www.depigeons.nl; #Hammertime #partnerclub #kennisdelen #basketbal#roekoe.

Meer berichten