Groepsfoto vakantiereis BOZ juni 2019.
Groepsfoto vakantiereis BOZ juni 2019. (Foto: onbekend)

Geslaagde busvakantie KBO-Belangenvereniging Ouderen Zevenaar

ZEVENAAR - Een geslaagde zesdaagse busvakantie door KBO-Belangenvereniging Ouderen Zevenaar van 11 - 16 juni!

De bestemming was oorspronkelijk het stadje Stadtkyll in Duitsland, maar omdat de renovatie van het hotel niet op tijd klaar was, werd uitgeweken naar hotel Lochmuhle in Mayschoss. Dit hotel bleek gelukkig een prima alternatief te zijn.

Er was weer een afwisselend dagprogramma opgesteld. Zo werd ondermeer Europa's grootste kribbenmuseum in Losheim bezocht, het Glasmuseum in Bad Munstereifel, een rondvaart gemaakt over de Rursee, een ritje met een minitreintje door Wildpark Hellenthal met een mooie roofvogel demonstratie en op de terugweg een bezoek aan het bedevaartsplaatsje Banneux.

Op uitnodiging van een groep motorrijders trad op zaterdagavond een hardrockband op in de hoteltuin. Reactie van de groep ouderen uit Zevenaar: "Een bijzondere ervaring!"