Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vakantiebieb bij Kunstwerk! de Bibliotheek

ZEVENAAR - De Vakantiebieb voor de jeugd is geopend! Laat je kinderen lekker lezen via onze gratis app deze zomer. Vanaf 1 juli komen er e-books voor volwassenen bij.

Kunstwerk! de Bibliotheek gaat over op het bibliotheeksysteem V-Smart. Daarom zijn alle vestigingen gesloten van dinsdag 11 - donderdag 13 juni. Door de overstap is het bibliotheeksysteem van zaterdag 8 - donderdag 13 juni buiten gebruik. Dit houdt in dat je tijdens deze periode de catalogus niet kan raadplegen en geen gebruik kan maken van Mijn Menu. Inloggen, verlengen en reserveren is dus niet mogelijk.

Kunstwerk! de Bibliotheek is altijd bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Daarom gaat Kunstwerk! over naar het nieuwe bibliotheeksysteem V-Smart. Dit systeem heeft meerdere voordelen zoals toegang tot de collectie van de Gelderse Bibliotheken. Hiermee kan je bijvoorbeeld de collectie van de Bibliotheek in Arnhem raadplegen en een reservering maken. Bovendien kan de gebruiker eenvoudiger zoeken in de gezamenlijke collectie. Via de Play Store kan je de Iguana Bibliotheek app downloaden. Met deze handige app kan je zoeken verlengen en reserveren in de collectie van de bibliotheek. De huidige Bibliotheek Wise app komt te vervallen.

Gedurende de sluitingsperiode worden er geen boetes opgelegd. Wil je je eerder geleende titels bewaren, print deze lijst dan uit via Mijn Menu.

Meer berichten