Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een groot aanbod in aangeboden spullen tijdens de Snuffelmarkt in Giesbeek. (foto: Sint-Gregorius )
Een groot aanbod in aangeboden spullen tijdens de Snuffelmarkt in Giesbeek. (foto: Sint-Gregorius ) (Foto: St Gregorius )

Snuffelmarkt bij fanfarekorps Sint-Gregorius

GIESBEEK - In Giesbeek wordt op zondag 30 juni de 27ste editie van de alom bekende Snuffelmarkt gehouden. Nieuw is deze keer de aangepaste kraamhuur van 20 euro voor een kraam van vier meter met bovenzeil.

Het dorpsplein van Giesbeek zal vol staan met fleurige kramen, ook zal dit jaar de kwaliteit – waaronder antieke en meubelen uit groot moeders tijd - beter en het aanbod nog groter zijn dan voorgaande jaren. Meer dan ooit blijkt er in deze tijd weer plaats te zijn voor oude goederen, een radio, een bankje of een kast, zijn gewilde voorwerpen voor jongelui die na de vakantie op kamers gaan wonen. Kleding en schoeisel wordt gestreken en/of schoon aangeboden, in een uitstekende staat en van goede kwaliteit zijn deze artikelen begeert bij velen.

Maar er is natuurlijk veel meer te koop: verzamelingen boeken, tijdschriften en geïllustreerde bladen, serviesgoed, snuisterijen, potten en pannen, machines, bestek, kinderfietsen, gereedschap, lampen, tafels en stoelen, poppen en beren. Op een van de terrasjes kan men genieten van een hapje of een drankje en onder het genot van gezellige muziek van accordeonist Tonny Willems, bijkomen van het geslenter langs de kramen.

Een bezoek aan de 27ste editie van deze markt is dus zeker de moeite waard. De snuffelmarkt is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt 2,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders gratis naar binnen. Info / kraamhuur: 06 10252829. mail: j.wieggers@hetnet.nl.

Meer berichten