Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Marielle Spruijt)
(foto: Marielle Spruijt)

Kermis in Zevenaar

ZEVENAAR - Van vrijdag 28 juni tot en met dinsdag 2 juli is het kermis in Zevenaar. Een feest voor jong en oud. Zoals altijd is de kermislocatie de Oude Doesburgseweg. Tijdens de kermis zijn er extra activiteiten en leuke acties. Nieuw dit jaar is het uur stille kermis op vrijdag 28 juni.

De kermis in Zevenaar is een feest met activiteiten voor alle leeftijden. Op vrijdag 28 juni van 16.00-17.00 starten we met een uur stille kermis, speciaal voor kinderen/volwassenen die graag op een rustige manier (zonder al te veel prikkels) kermis willen vieren. Er zijn minder lichten aan, het geluid staat een stuk zachter en een aantal attracties draait minder snel. Als openingsactiviteit kunnen kinderen gratis op de foto met de populaire Paw Patrol figuren Chase en Marshall. Deze meet & greet is op vrijdag 28 juni van 17.00 – 17.45 uur en van 18.30-19.15 uur.

Op zondag 30 juni kunnen bezoekers gratis parkeren. Op maandag 1 juli organiseren we een loterij met leuke prijzen, deels gesponsord door lokale ondernemers. De hoofdprijs is een TV met soundsysteem. Op de dinsdag sluiten we de kermis met een fantastische vuurwerkshow om 23.00 uur bij sporthal Lentemorgen. Gedurende de hele kermis geven de kermisexploitanten leuke kortingen. De kortingsacties staan vermeld in de huis-aan-huiskrant.

Meer berichten