Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bowlen voor De Grote Prijs van Scheveningen

Brian Polman, winnaar grote prijs van scheveningen
Brian Polman, winnaar grote prijs van scheveningen (Foto: Eline Faas )

ZEVENAAR - Afgelopen zondag was er in het westen van het land De Grote Prijs van Scheveningen. Een wedstrijd bowlen waar diverse bowlers uit Nederland en sommigen van over de grens, wilden strijden voor de hoofdprijs.

"Wij waren er vanuit Bowlingvereniging Zevenaar met totaal negen bowlers heen gegaan. Daaronder waren ook twee spelers van bowlingvereniging ‘s-Heerenberg. Het werkte met een knock-out systeem de dag ervoor hadden er ook al spelers gespeeld daar waren er al acht van de zestien door. Ook op onze zondag probeerden we natuurlijk allemaal om door te gaan.

Dat lukte helaas niet. Maar de jeugdspeler uit ‘s-Heerenberg die ook met ons mee was gegaan lukte het wel. Via diverse rondes plaatste hij zich uiteindelijk voor de finale en daar vloog de ene na de andere strike over de bowlingbaan. Hij was daardoor de ster van de dag en versloeg de nummer twee in de finale. Brian Polman is de winnaar geworden van De Grote Prijs van Scheveningen. Daar zijn we allen natuurlijk super trots op.

Dit is misschien ook een opsteker voor andere jeugdleden, je ziet dat er ook door de jeugd groei wordt gebracht in de bowlingsport. Mocht je ook willen bowlen kom dan eens een keer kijken bijvoorbeeld bij de zomerleague, die wordt in Zevenaar op dinsdagavond gespeeld en in ‘s-Heerenberg op donderdagavond. Wil je meer info neem dan contact op met het betreffende bowlingcentrum."

Meer berichten