Humphrey Ottenhof
Humphrey Ottenhof (Foto: n.v.t.)

Boekpresentatie Liemerianen!

ZEVENAAR - Op 28 juni om 19.30 u vindt de boekpresentatie van Liemerianen! van Humphrey Ottenhof plaats bij Rebers Boek en Buro Marktstraat 29 Zevenaar.

Liemerianen! bevat columns, dorpsgedichten en verhalen. De auteur zal tijdens de presentatie een aantal teksten voorlezen en boeken signeren. Hij is dorpsdichter voor de gemeente Westervoort en columnist voor de Gelderlander. Van die dorpsgedichten en columns staat een selectie in het boek. Nieuw zijn de verhalen, zowel Indische verhalen als regiominicrimi’s. Een ieder is welkom op de presentatie.

Clubavond Storyville Jazzclub Arnhem

ARNHEM - The Outbound Scallywag Carnival, of kort gezegd The OSC brengt Amerikaanse Roots muziek ten gehore. Als je ze al in een hokje wil plaatsen komen de termen Bluegrass & Old SKool Country het meest tot zijn recht. Gitaar, mandoline, banjo, contra bas, meerstemmige zang en een hoge dosis enthousiasme verzamelen zich om één microfoon.

Dit resulteerde in een nominatie van Best Dutch Country Song met het eigen nummer Not My Fault bij de Dutch Country Music Association, DCMA, een optreden tijdens the European World Of Bluegrass, EWOB in 2012 en een gastoptreden bij the Bluegrass BoogieMen tijdens het Zwarte Cross Festival 2013. Anno 2018 is The OSC een vernieuwende band die met de Single Mic Technique oude muziek weer tot leven brengt.

"We maakten reeds kennis met dit bijzondere orkest tijdens het 40-jarig bestaan van onze jazzclub. Zij hadden veel succes. Mis deze avond niet, het wordt een bijzondere avond. Wij zijn geen besloten club, iedereen is welkom. Toegang leden gratis, niet-leden betalen tien euro." Locatie: Kumpulan Bronbeek, Velperweg 147 in Arnhem.