Foto:

Zomerschool in de gemeente Westervoort

WESTERVOORT - Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert tijdens de zomervakantie een zomerschool voor basisschoolleerlingen. Tijdens de zomerschool gaan kinderen op een actieve en creatieve manier bezig met taal zodat het leerniveau tijdens de 6 weken zomervakantie niet achteruitgaat.

Met een grotere woordenschat en meer vertrouwen zitten ze in september weer in de 'normale' schoolbanken. De zomerschool wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Westervoort en is een activiteit van het Liemers Taalhuis. De deelname is gratis.

Het centrale thema voor Zomerschool 2019 is ridders en kastelen. Met activiteiten als een kastelenbezoek, leesmaterialen, VR technologie en knutselopdrachten wordt tijdens de zomerschool op allerlei manieren toegewerkt naar een gezamenlijke voorstelling.

De zomerschool in Westervoort is 3 ochtenden per week; in de periode van 23 juli - 8 augustus op de dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 09.00-12.00 uur.

Aanmelden en informatie Zomerschool 2019Kunstwerk! de Bibliotheek, Marie-José van de Velde; Activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl; 0316 745680.