Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koningspaar Gerard & Ans Polman. (foto: Renate van Onna)
Koningspaar Gerard & Ans Polman. (foto: Renate van Onna) (Foto: Renate van Onna)

Kermis bij schutterij Sint-Andreas Zevenaar

ZEVENAAR - Van zaterdag 29 juni - dinsdag 2 juli viert schutterij Sint-Andreas ’t Grieth Zevenaar haar jaarlijkse kermisfeest. "Dit jaar doen we dat samen met de muziekbands Kroepin, Cabrio, Kiep Movin en Kaliber. De feestavonden beginnen om 20.00 uur en de entree hiervoor bedraagt 7,50 euro per avond.


Op zaterdagavond wordt de muziek verzorgd door Kroepin. "Deze liveband is een topband en we zijn blij dat ze nu met ons het kermisfeest kunnen openen. Het belooft dan ook een schitterende start te worden. Op de zondagavond speelt Cabrio. Ook Cabrio kennen we als een gezellige band waarbij het dak eraf gaat. Kortom, de zondagavond is bij Cabrio in goede handen. Op maandagmiddag, vanaf 11.30 tot 15.30, wordt de muziek verzorgd door Kiep Movin. Kiep Movin staat garant voor een zeer gezellige kermismiddag waar vooral veel gedanst wordt. Kom kijken en meedansen, de entree is gratis.

Op maandagavond speelt de partyband Kaliber. De band heeft beloofd er weer top-feestavond van te maken. Kom en maak er samen met ons, een groots feest van. Op de dinsdag is de afsluitende feestmiddag. Deze middag zal omstreeks 14.00 beginnen en tot 19.00 doorgaan. De muziek wordt deze middag weer verzorgd door Kaliber en sluiten we onze kermisfeesten van het jaar 2019 af. Kom daarom kijken, luisteren en feestvieren met schutterij Sint-Andreas in het schuttersgebouw Sint-Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar."

Meer berichten