Logo gemeentenieuwsonline.nl
Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar. (foto: Robin Bremer)
Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar. (foto: Robin Bremer) (Foto: Robin Bremer)

EMM viert jaarlijkse kermis tijdens het 125-jarig jubileumjaar

OOY - EMM gaat het jubileumweekend nog eens dunnetjes overdoen!

Zondag 23 juni: Om 11.30 uur verzamelen bij café De Kroon voor deelname aan de sacramentsprocessie.

Om 17:30 vertrek bij het schuttersgebouw om het nieuwe koningspaar Frans en Alice Witjes af te halen bij het koningshuis aan de Slenterweg. Vervolgens wordt de boog aan de Zuiderlaan 2 bezocht. Hierna gaan we terug naar het schuttersgebouw.

Maandag 24 juni: Om 10:30 uur vertrek vanaf het schuttersgebouw om de erebogen aan de Zuiderlaan 1 en het Ooyse Veld te bezoeken.

Om 17:45 vertrek vanaf het schuttersgebouw om de boog aan de Hoevestraat en de Heilige Huisjes te bezoeken.

Muziek in het schuttersgebouw is er vanaf 20:30 uur.

Dinsdag 25 juni: Om 08:15 uur vertrek vanaf het schuttersgebouw naar de Sint-Martinuskerk. Hier wordt samen met Schutterij St-Anna de kerkdienst gevierd. Na de viering volgt er een gezamenlijke vendelhulde op het kerkplein.

Vanaf De Kroon wordt de ereboog aan de Oud-Zevenaarseweg bezocht. Hier worden broodjes aangeboden door de schutterij. Bij aankomst in het schuttersgebouw is er muziek van Kaliber.

Om 19:30 uur vertrek naar het koningshuis om het koningspaar af te halen.

Muziek in het schuttersgebouw is er vanaf 20:30 uur. Tijdens de rondgangen wordt de muziek verzorgd door muziekvereniging Crescendo. De muziek in het schuttersgebouw wordt uiteraard verzorgd door Toporkest Kaliber. De erebogen worden ‘s zondags na de processie geïnspecteerd.

Meer berichten