Logo gemeentenieuwsonline.nl

Schilderijen, beelden en etsen bij Expo-Angerlo in de Galluskerk

ANGERLO - Ellen van der Wal, Hilde Klomp en Aris Engel exposeren in de Galluskerk,

Ellen van der Wal laat graag kracht én kwetsbaarheid in de schilderijen naar voren komen. Niet alleen in haar werk, maar ook in haar workshops intuïtief schilderen komt dit sterk naar voren. Je overgeven aan datgene wat spontaan op het doek komt, leidt tot bewustwording van de verbinding, die je voelt met alles om je heen, en wordt daarmee tot een bevrijdende ervaring. Meer informatie is te vinden op haar website www.atelierdeverbinding.nl.

Hilde Klomp exposeerde in binnen- en buitenland. In 2009, op de Biënnale Chianciano di Terme (Italië), werd ze winnaar van de eerste prijs (ex aequo) van de Leonardo da Vinci Award 2009 voor beeldhouwen.
Met beeldhouwen, foto- en videowerk wil ze laten zien hoe ogenschijnlijk simpele dingen mooi kunnen zijn. Meer over haar werk is te vinden op www.hildeklomp.nl.

Aris Engel werkt al 20 jaar vooral met 'afval' zoals een oude dakgoot en vergelijkbaar gevonden materiaal van zink en metaal. Tijdens het zoeken naar de juiste vorm, kleur en stijl laat hij zich vaak leiden door al of niet vage indrukken en associaties die het materiaal bij hem oproepen. Naast diepdruk (etsen) werkt hij ook met hoogdruk (voornamelijk hout), reliëfdruk en allerlei verschillende combinaties daarmee. Meer informatie is te vinden op zijn website www.arisengel.nl.

Meer berichten