Logo gemeentenieuwsonline.nl

Meat and Greetconcert

DIDAM - De jubilerende muziekvereniging De Club geeft op 30 juni om 15.00 uur een concert bij HippeKoeien / melkveehouderij De Fuik van de familie Hupkes aan de Heesweg 1 in Didam.

Het is een concert met een licht programma in een ongedwongen sfeer waar ook het Spelenderwijsorkest, onder leiding van Edwin Rosmulder, van zich laat horen. Dit alles op een unieke locatie waarbij er voor het publiek van alles valt te beleven én te proeven op de boerderij. Tevens is er gelegenheid om lekker rond te neuzen op de streekproductenmarkt en is het mogelijk om een rondleiding te krijgen op de melkveehouderij van de familie Hupkes, waarbij u de melkrobot aan het werk kunt zien. Als afsluiting van deze middag kan men tegen betaling aanschuiven bij een heerlijke barbecue die om ongeveer 17.30 uur wordt aangestoken.

"Het concert, de streekproductenmarkt en de rondleiding op de boerderij zijn vrij toegankelijk en u bent vanaf 14.30 uur welkom. Wilt u deze middag echter ook gezellig afsluiten met een barbecue, meldt u zich dan aan via onze website www.declub.org." Dit kan tot uiterlijk zondag 23 juni. De kosten hiervoor bedragen 10,00 euro per persoon (exclusief drank).

Meer berichten