Midsummer night's dream..?! Midsummer night Church!

DUIVEN - 'A midsummer night's dream' is de titel van een zomerspel van Shakespeare. 21 juni is de langste dag van het jaar. "Zaterdag 22 juni, in de langste avond van het jaar, laten we als protestantse gemeente Duiven graag zien, wat 'kerk' zijn is."

Wil je eens komen 'proeven' en luisteren, mee zingen en mee genieten van wat 'kerk zijn' is? Wat in de witte kapel te doen en te beleven is? Kom dan zaterdagavond 22 juni 17.30 uur naar de witte Kapel en schuif aan bij een maaltijd 'Meet & eat'. Een leuke manier om mensen te leren kennen en om eens boven een heerlijke pasta meer te weten te komen, te praten!
Verder staan onder koffie en thee een sing in op het menu, een 'meditatieve powernap', een introductiefilm en nagesprek voor wie wil. Ook alleen luisteren, meezingen en liggen genieten van meditatieve muziek is ook goed. Tenslotte kun in de Kapel door de week ook yoga doen, naast de zondagse vieringen. Kom eens over de drempel, 'ns proeven! Welkom.