Schuttersvereniging Sint-Anna op weg naar een gezellige kermis. (foto: Bert Rinkel) (Foto: Bert Rinkel)

Oud-Zevenaar kijkt uit naar de kermis!

OUD-ZEVENAAR - Schuttersvereniging Sint-Anna kijkt uit naar een gezellige kermis 2019. De voorgevel van ons gebouw heeft afgelopen jaar een geweldige facelift gehad. Hiermee stralen we uit wat we zijn: een ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar we met z’n allen een geweldig feest gaan hebben.

"We hebben gevarieerde en energieke bands gecontracteerd. En op ons buitenterrein treft u weer leuke kermisattracties. Alle ingrediënten voor een fijne kermis zijn er. En het goede weer is besteld. Wij begroeten u graag in ons schuttersgebouw aan de Babberichseweg 58 in Oud-Zevenaar.

Op zondag 23 juni beginnen we om 12.00 uur met de Sacramentsprocessie vanaf de Sint-ur Martinuskerk. Om 17.00 u halen we koningspaar Cees&Elsenore en jeugdkoning Gijs voor de laatste keer op. Wie zal het nieuwe koningspaar worden? En wie de nieuwe jeugdkoning(in)? We zullen het weten nadat burgemeester Lucien van Riswijk rond 17.30 uur het eerste schot gelost heeft voor het vogelschieten. Vanaf 20.00 uur gaat 'het dak eraf' tijdens de eerste kermisavond met Cabrio.

Op maandagochtend bezoeken we het nieuwe koningspaar en de jeugdkoning(in). Bij terugkomst rond 12.00 uur in het schuttersgebouw barst het feest los met partyband Nedjus. 's Avonds feesten we vanaf 20.00 uur weer lekker verder met Nedjus.

Op dinsdag 25 juni vroeg uit de veren voor de gezamenlijke schuttersdienst met Schutterij E.M.M. Ooy in de Sint-Martinuskerk. Rond 12.30 uur zijn we weer terug in het schuttersgebouw. Voor de laatste kermismiddag met de enthousiaste en energieke Millennium Showband!