Logo gemeentenieuwsonline.nl
Fiesttocht langs de Rijnstrangen. (foto: J. Stoll)
Fiesttocht langs de Rijnstrangen. (foto: J. Stoll) (Foto: J. Stoll)

Vier mooie avond-fietstochten op het Gelders Eiland

REGIO - Op 1, 2, 3 en 4 juli houdtt Rijnwaarden50plus, via de Avond-Fietsvierdaagse voor senioren, iedere avond een mooie fietstocht door de prachtige natuur van het Gelders Eiland. Langs plassen en Rijnstrangen, akkers en weilanden.

Naast gewone fietsen zijn ook fietsen met elektrische ondersteuning (e-bikes) toegestaan. Wel is de maximale snelheid op 20 km. per uur gesteld. Tevens wil de organisatie erop wijzen dat het gaat om recreatieve fietstochten, zonder wedstrijdelement. Er wordt gefietst in groepjes van maximaal acht personen. De start- en eindpunten zijn respectievelijk:
Maandag 1 juli: start- en eindpunt de Pannerd in Pannerden.
Dinsdag 2 juli: start- en eindpunt het Dorpshuis in Aerdt.
Woensdag 3 juli: start- en eindpunt de Cluse in Herwen.
Donderdag 4 juli: start- en eindpunt het Dorpshuis in Lobith.
Elke avond wordt er gestart vanaf 18.30 uur. Na elke tocht is er bij het eindpunt de gelegenheid om onder het genot van een verfrissing even na te praten. Op de laatste avond krijgen de deelnemers een herinnering. Voor informatie en aanmelden: Wim Seegers, telefoon:06 28427286. De eigen bijdrage voor deze avond-fiets-vierdaagse is totaal: 7,50 euro. De tochten staan open voor alle 50-plussers van het Gelders Eiland, het werkgebied van Rijnwaarden50plus. Zie ook https://www.rijnwaarden50plus.nl/avond-fiets4daagse.

Meer berichten