Loo Budget Concerten presenteert popkoor o|two|six

LOO - Loo Budget Concerten organiseert maandelijks concerten op zondagmiddag in de H. Antonius Abt kerk in Loo (gemeente Duiven). Op zondagmiddag 23 juni vindt een verrassend optreden plaats van het Arnhemse popkoor o|two|six onder leiding van dirigent Emmanouil Levendis.

Dit grote, enthousiaste koor, waarvan een aantal leden afkomstig is uit de Liemers, neemt u mee door de tijd met hun afwisselende repertoire van bekende en minder bekende popmuziek. Liedjes van Abba, Led Zeppelin en Sting tot Karin Bloemen en Trijntje Oosterhuis, om maar wat te noemen. Het koor wordt muzikaal ondersteund door een band, bestaande uit een pianist, gitarist en bassist. De band is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld.

Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt inclusief koffie of thee in de pauze zeven euro vijftig. Iedereen is welkom. Kaartverkoop voorafgaand aan het concert bij de kerk. Telefonisch reserveren via Peter Koopmans, 0316 261612 of maandag tussen 10.00 en 12.30 uur bij het secretariaat van het kerk, 0316 263981.