Korfbalwedstrijd. (foto: Bertjan Bleumink)
Korfbalwedstrijd. (foto: Bertjan Bleumink) (Foto: Bertjan Bleumink)

Schoolkorfbal Toernooi 2019

ZEVENAAR - Op zaterdag 22 juni is het weer zover: Het Schoolkorfbal Toernooi 2019!

De organisatie is weer in handen van korfbalvereniging De Zwaluwen. Dit unieke evenement wordt georganiseerd voor alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 uit de gemeente Zevenaar en is geheel gratis. De kinderen kunnen zich opgeven via hun contactpersoon op de basisschool.

Het Schoolkorfbal Toernooi is een landelijk evenement en wordt ondersteund door de Nederlandse korfbalbond KNKV. Het doel van dit evenement is om kinderen kennis te laten maken met korfbal en daardoor te laten ervaren hoe leuk deze sport is. Als korfbalvereniging vinden we het zeer belangrijk dat alle kinderen een sport beoefenen en hopen dat dit evenement ieder kind zal stimuleren te gaan sporten.

Het toernooi wordt gehouden op sportpark Hengelder Zevenaar. Meer informatie staat op www.dezwaluwen.nl.