Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zeilen in Giesbeek. (foto: wsv giesbeek)
Zeilen in Giesbeek. (foto: wsv giesbeek) (Foto: wsv giesbeek)

Leren zeilen in Giesbeek

GIESBEEK - Je hebt nog nooit gezeild. Of je wilt proberen hoe zeillessen je bevallen? Een korte zomercursus voor volwassenen in de periode 26 augustus - 14 september is een uitstekende manier om kennis te maken met zeilen. Watersportvereniging Giesbeek nodigt je graag uit voor deze kennismaking met de zeilsport.

Er wordt met Polyvalken gevaren in het recreatiegebied De Rhederlaag. Deze fraaie plassen bevinden zich tussen de Veluwe en de dorpen Giesbeek en Lathum (vlakbij Arnhem). Je krijgt tijdens deze zomercursus op een drietal dagen les van 2,5 uur. Je kunt je inschrijven voor alle doordeweekse avonden (met uitzondering van de woensdag) en voor de zaterdagmorgen. Op de avonden beginnen we om 18.30 uur, op zaterdagochtenden om 09.30 uur.

Voor deze drie lessen betaal je in totaal 50 euro. Voor deze cursus hoef je geen lid te zijn van WSV Giesbeek. Inschrijven kan tot 15 juli. Heb je belangstelling? Kijk voor meer informatie op de website van WSV Giesbeek onder Zeilen, zeillessen valk, zomerzeilen voor volwassenen (https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-zeilles#Zomerzeilen Valk of https://bit.ly/2WbbdyP).

Meer berichten