Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Liemerije zoekt iemand die op dinsdag samen met drie cliënten wil klaverjassen of die een groepje van vier bewoners wil begeleiden bij het klaverjassen (score bijhouden, koffie schenken enz.).

- Stichting Nutstuinen Zevenaar zoekt ondersteuning bij alle voorkomende tuinwerkzaamheden bij de Nutstuinen van de Voedselbank.

- Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) Midden Gelderland zoekt kandidaten voor de functie van secretaris. Het werkgebied van de stichting omvat de Liemers en de gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal.

- Zonnebloem afdeling Zevenaar-West is op zoek naar vriendschappelijk bezoekers, die regelmatig contact hebben met de hun toegewezen gast(en) voor een praatje, een kopje koffie of een wandelingetje.

Voor meer informatie over deze en circa 350 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316 243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.