Logo gemeentenieuwsonline.nl
Concertcommissie bereidt zich voor. (foto: Wilhemina Pannerden)
Concertcommissie bereidt zich voor. (foto: Wilhemina Pannerden) (Foto: Wilhemina Pannerden)

Rock Night Pannerden

PANNERDEN - Op zaterdag 15 juni zal het schuttersgebouw in Pannerden het decor zijn van een spectaculaire Rock Night! Harmonie Wilhelmina zal u samen met top-zangeres Natasja den Toom een avond vol rock-klassiekers bezorgen.

Natasja den Toom is een zangeres die van alle markten thuis is. Al sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Utrecht in 2006 werkt zij fulltime als zangeres en ontwikkelde ze een breed werkveld. Van backing vocal bij diverse tv-programma's (It Takes Two, The Passion) en artiesten (Martijn Fischer), tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studio-zangeres (te horen in de radio-jingles van Veronica en Radio 10); nergens draait ze haar hand voor om! Het orkest, dat onder leiding staat van Maarten Pijnenborg, zal samen met Natasja een Line-up van bands en artiesten voorschotelen die op een avond als deze natuurlijk niet mogen ontbreken. Nummers van Queen, Bon Jovi, Whitesnake, Focus en vele anderen zullen worden uitgevoerd en daarbij worden orkest en zangeres begeleid door een superstrak combo!

Ook zal de slagwerkgroep, onder leiding van Chiel Zomer, deze avond flink uitpakken en voor de gelegenheid worden uitgebreid met een blazerssectie. Het belooft een speciale avond te worden en er is genoeg ruimte op de dansvloer om de haren los te gooien en lekker mee te rocken. Gedurende de avond zal de bar doorlopend geopend zijn. Kaarten zijn aan de deur 10 euro en in de voorverkoop verkrijgbaar bij cafetaria Janssen voor 7,50 euro. De zaal is open om 19.00 uur en vanaf 19.30 uur zullen de hits niet meer te stoppen zijn!

Meer berichten