Logo gemeentenieuwsonline.nl
SkoekS
SkoekS (Foto: onbekend)

Opbrengst voor Kinderrevalidatiecentrum in China Tweede 'Muziek in de Tuin' in Westervoort

WESTERVOORT - Op zondagmiddag 23 juni organiseert Kinderwelzijn China voor de tweede keer ‘Muziek in de Tuin’. De opbrengst is bestemd voor een Kinderrevalidatiecentrum in China.

Op acht locaties in Westervoort, waaronder Huize Vredenburg, Huis ter West en zalencentrum Wieleman treden diverse muzikanten op in drie rondes van een half uur. In de eerste twee tuinen start de muziek om 12.30 uur, in de laatste twee eindigt het om 17.15 uur. Er is tussendoor telkens een kwartier tijd om naar een andere tuin te gaan. Vanaf 11.30 uur kunnen bezoekers, uitsluitend bij Huize Vredenburg, voor tien euro een toegangsstempel halen. Zij ontvangen dan tevens een programma en routebeschrijving.

In Huize Vredenburg is een fototentoonstelling te zien over het kinderrevalidatiecentrum en zijn de vitrinekasten ingericht met informatie en attributen over Chinese Kkalligrafie, theetraditie en het terracottaleger. Het project is begin dit jaar bezocht door een kennis van een van de werkgroepleden. Foto’s van dit bezoek zijn bij de fototentoonstelling te zien.

Er is weer een grote variatie aan muziek, met dit jaar veel muzikanten uit Westervoort: SkoekS, Westfort Brass, Diane Hidding, Vocaal Ensemble Novet en Trio i Petto. Verder treden op Tri con Tres, Rooftop en Judith & Toine & Femke. Op www.KWChina.nl staat welke muziek er in welke tuin te horen is. Het is handig om van tevoren al een keuze te maken, zodat je rustig van de ene tuin naar de andere kunt fietsen of wandelen. Kom je met de auto, kijk dan van tevoren naar de dichtstbijzijnde grote parkeerplaats.

Meer berichten