Wedstrijden tijdens Lobith on the Beach 2018. (foto: Cindy Gerritzen)
Wedstrijden tijdens Lobith on the Beach 2018. (foto: Cindy Gerritzen) (Foto: Cindy Gerritzen)

Lobith on the Beach 2019

LOBITH - Volleybalvereniging Rohda uit Lobith houdt op zaterdag 22 juni voor de vijftiende maal het Beach-volleybaltoernooi Lobith on the Beach.

Op zaterdag 22 juni van 11:00 tot 14:00 uur spelen de junioren en van 11:00 tot 17:00 uur de senioren in diverse categorieën. Lobith on the Beach 2019 wordt gehouden op de parkeerplaats van de Burgemeester Habeshal. Na het storten van driehonderd kubieke meter zand worden er zes volleybalvelden van 7x14 meter uitgezet. "Voor het zand en het transport hiervan gaat onze dank uit naar de heren W. en T. Albers van Wezendonk Pannerden BV en de Fa. M.B. Küper BV."

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om een balletje mee te slaan; daarom wordt er bij de senioren gespeeld in verschillende klassen:

Recreanten - dames, heren of gemengd én Volleyballers - dames, heren of gemengd. Deelname voor de CMV en C jeugd is gratis. Voor de Recreanten en de Volleyballers is het inschrijfgeld 30,00 euro per team (dit is inclusief zes consumptiebonnen). Teams kunnen zich opgeven tot en met 16 juni. Daarna gaat de organisatie aan de gang met de indeling van de teams en het maken van het wedstrijdschema.

De basisscholen De Overlaat uit Tolkamer en Tragellijn uit Lobith worden in de week tussen 24 en 28 juni in de gelegenheid gesteld sportief gebruik te maken van het strand. Iedereen kan meedoen. Op www.lobithonthebeach.nl staat het opgaveformulier en alle overige informatie over het toernooi. Natuurlijk is ook altijd contact op te nemen met Gerard van Hall, 06 15167328, e-mail: info@lobithonthebeach.nl.