Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sandra, soliste
Sandra, soliste

'Go Solo' met harmonie Martinus

OUD-ZEVENAAR - Onder deze titel brengt Harmonie Martinus op zondag 16 juni om 14.30 uur (inloop 14.00 uur) haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Na het enorme succes van vorig jaar spelen wij opnieuw aan de voet van de Sint-Martinustoren in Oud-Zevenaar, waar u heerlijk vanaf het terras van restaurant Thoen & Thans kunt genieten van prachtige muziek.

'Go Solo' met harmonie Martinus staat bol van verschillende en verrassende klanken, stijlen en instrumenten. Het muzikale menu is dan ook heel divers van Joodse trouwdag, Schotse volksmuziek, afgewisseld met Afrikaanse, Spaanse en Russische geluiden. Als bijzonder extraatje zijn er diverse solo optredens van onze muzikanten, waarin ze nog eens extra in het zonnetje worden gezet. Dit alles onder begeleiding van dirigente Willeke de Laak.

Ook de jeugd laat zich deze middag van haar beste kant zien. Op spetterende wijze laat ons opleidingsorkest De Notenkrakers onder begeleiding van Robert Koenders u meedeinen op de ingestudeerde werken, maar vooral laat hij u zien hoeveel plezier de kinderen hebben in muziek maken. Daarnaast sluiten de allerkleinsten van het stel 'Het Spelenderwijs orkest' en 'Tutti Colore' hun lessen af met een fantastisch eindoptreden, zodat ze aan iedereen kunnen laten horen wat ze samen geleerd hebben in tien muzieklessen.

Laat u verrassen en kom genieten van een prachtige muzikale middag op een sfeervolle lokatie op het mooiste plekje van Oud-Zevenaar. Heeft u na het concert nog trek in iets lekkers gekregen, geen zorgen Restaurant Thoen & Thans maakt heerlijke burgers voor u. De entree is gratis.

Meer berichten