Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bowling Zevenaar. (foto: Dennis Damen)
Bowling Zevenaar. (foto: Dennis Damen) (Foto: Dennis Damen)

Bowlen doe je natuurlijk bij De Griethse Poort in Zevenaar!

ZEVENAAR - Het is voor iedereen mogelijk om bowlen te leren. Tuurlijk is het leuk onder het genot van een hapje en drankje met vrienden te bowlen. Maar als je een keer komt kijken hoe competitie gespeeld wordt, dan is dat misschien ook wel iets voor jou of je vrienden.

Iedere maandag, dinsdag en donderdagavond spelen de senioren en woensdag vroeg in de avond de jeugd. Meer informatie staat op www.bowling-zevenaar.nl. Het is namelijk heel leuk op een avond weg te zijn en met een team te bowlen. Ook de jeugd vergeten we niet op de woensdagavond, onze trainers brengen ze het bowlen vanaf het begin bij.

"Ben je alleen ook geen probleem er is altijd wel iets te regelen bij onze vereniging. Vraag je je na het lezen van dit artikel af hoe ziet zoiets er nou uit. Je bent welkom een keer te komen kijken. Het nieuwe seizoen start weer in september vanaf dan ben je welkom. Of neem een kijkje bij het zomer-bowlen (tot 20 augustus) iedere dinsdag vanaf 19.00 uur behalve dinsdag 2 juli in verband met de kermis. Bowlingvereniging Zevenaar, Oude doesburgesweg 24, Zevenaar. Meer info is ook te verkrijgen via Jolanda dijkhuizen, hdijkhuizen1958@kpnmail.nl of via 0316 333414 of via het contactformulier op onze site.

Meer berichten