Keurmerk ZP De Liemers

ZEVENAAR - Op 22 mei was ZP De Liemers te gast bij de gemeente Zevenaar voor het event: ‘De rol van de ZP’er en zijn relatie met de gemeente’.

"Tijdens deze bijeenkomst werd duidelijk dat er veel actuele onderwerpen zijn die ons als ZP’ers raken en waar we graag met elkaar over na willen denken. De verwachting is dat – juist door de steeds groter wordende groep ZP’ers – het steeds belangrijker is om je als ZP’er te verenigen en duidelijk te maken dat we écht iets te bieden hebben. Om die vuist te maken komt ZP De Liemers met een keurmerk."

"Dat dit keurmerk een schot in de roos is, is te merken", geeft Bernhard van Hamburg, voorzitter van ZP De Liemers aan. "Het aantal aanmeldingen voor ZP De Liemers, een betrekkelijk jonge stichting, is gegroeid. We kunnen ZP’ers op deze manier nog meer motiveren om lid te worden. Dit keurmerk is ook belangrijk voor inhurende partijen en is bedoeld als vangnet en geeft tegelijkertijd een kwaliteitsgarantie af."

"Wil je als ZP’er hier meer van weten, sluit je dan aan bij ZP De Liemers. Aanmelden kan via deze link aanmelden. Als bestuur van ZP De Liemers gaan we hard aan de slag met de vormgeving van dit keurmerk."