Popkoor O Two Six

Loo Budget Concerten

LOO - Loo Budget Concerten organiseert maandelijks concerten op zondagmiddag in de H. Antonius Abt kerk in Loo (gemeente Duiven). Op zondagmiddag 23 juni vindt een verrassend optreden plaats van het Arnhemse popkoor O Two Six onder leiding van dirigent Emmanouil Levendis.

Dit grote, enthousiaste koor, waarvan een aantal leden afkomstig is uit de Liemers, neemt de toehoorder mee door de tijd met een afwisselende repertoire van bekende en minder bekende popmuziek. Liedjes van Abba, Led Zeppelin en Sting tot Karin Bloemen en Trijntje Oosterhuis, om maar wat te noemen. Het koor wordt muzikaal ondersteund door een band, bestaande uit een pianist, gitarist en basgitarist. De band is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld.

Het optreden duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt inclusief koffie of thee in de pauze 7,50 euro. Kaarten zijn te koop voorafgaand aan het concert bij de kerk, maar zijn ook telefonisch te reserveren via Peter Koopmans, 0316 261612 of op maandagen tussen 10.00 en 12.30 uur bij het secretariaat van de kerk, 0316 263981. Iedereen is welkom.