Logo gemeentenieuwsonline.nl

Orkest processie Kevelaer

HUISSEN - Op donderdag 8 augustus vindt de bedevaart naar Kevelaer plaats.

"Ook dit jaar willen we weer een (harmonie) orkest samenstellen, dat zal bestaan uit leden van diverse verenigingen en andere muzikale liefhebbers.We doen een muzikanten, waaronder trompettisten om zich op te geven, want bij deze groep hebben we meestal een tekort en dat is jammer. Iedereen is welkom.

Repetities op maandag 29 juli en maandag 5 augustus in het Gemeenschapshuis te Huissen-Zand. Aanvang 19.30 uur. De muziekstukken zijn dit jaar weer gevarieerd. Naast de gebruikelijke liederen zijn er ook wat moderne nummers opgenomen. Afgewisseld met vlotte marsen. Tussen de tijden van muzikale medewerking door is er voldoende gelegenheid om een kijkje in Kevelaer te nemen.

De hoogmis is om 10.00 uur en het lof om 16.00 uur. We hopen dat dit voor meer muzikanten een stimulans is om mee te doen. Het is een leuke bezigheid, tevens heb je als muzikant een stukje opvulling in de vakantieperiode. Op het einde van dag zal een mini-concert gegeven worden pittoreske kerkplein nabij de basiliek in Kevelaer. Het vervoer van en naarKevelaer is per bus geregeld. Voor informatie kunt u terecht bij Theo Jansen 026 3252172 (jansweiss@me.com)."

Meer berichten