Logo gemeentenieuwsonline.nl
Aanvangssprongbal Martijn van de Goor (Center). (foto: Pigeons Basketbal)
Aanvangssprongbal Martijn van de Goor (Center). (foto: Pigeons Basketbal) (Foto: Pigeons Basketbal )

Basketballers van Pigeons naar Finaledag C2divisie Rolstoelbasketbal

DUIVEN - Zaterdag 25 mei vertrokken negen leden van POW richting Almere. Omdat voor de tweede opeenvolgende keer een team zich afgemeld had het team slechts één wedstrijd en wel tegen het sterke Devedo RSE 3.

Omdat Devedo te boek staat als een sterkte tegenstander die alsmaar gaat pressen hadden de Duivense basketballers hier onder leiding van coach Jelmer van Brunschot extra hard op getraind. Het eerste deel van de wedstrijd verliep erg goed en het lukte Devedo niet om door de verdediging van POW te komen. Pigeons speelde als een team, iedereen zette zich enorm in en knokte voor iedere bal. Uiteindelijk bleek ook dit maal Devedo te sterk voor Pigeons en won het team met 59-31. Scores vanuit Pigeons werden gemaakt door Maarten Groenendijk 8, Martijn Van de Goor 4, Robert en Fons 2, Lucia Dijkstra 1
Coaches Lucia en Fons werden bedankt.


Team Pigeons On Wheels is uiteindelijk op een mooie vierde plek geëindigd in in de competitie. Volgende week staat er nog één toernooi gepland en dat is het Nasi-toernooi in Julianadorp (vlakbij Den Helder).
Team Pigeons On Wheels kijkt terug op een geweldig seizoen en heeft dit jaar weer door heel Nederland het basketbalgeluid uit Duiven laten horen. Het team heeft dit jaar ruim 2700 km gereden.
Amersfoort, Leeuwarden, Duiven, Nijmegen, Heerenveen, Haaksbergen, Utrecht, Doetinchem, Emmen, Heerenveen, Almere, Julianadorp en ten slotte Lathum. Ook voor het nieuwe seizoen maakt team Pigeons On Wheels zich weer op om te gaan vlammen. Wellicht wordt dat dan echt en jaar voor het kampioenschap! Pigeons is te volgen op facebook en www.depigeons.nl.

Meer berichten