Logo gemeentenieuwsonline.nl
SONY DSC
SONY DSC

Twintigjarig winkelcentrum De Wyborgh viert verjaardag met knalfeest

WESTERVOORT - Winkelcentrum De Wyborgh bestaat twintig jaar. Alle reden voor de winkeliers om alles uit de kast te halen voor een knalfeest. Op zaterdag 29 juni is het zover. Een dag lang muziek en entertainment voor jong en oud op het Dorpsplein met als hoogtepunt het Balkoncert met lichtshow vanaf 22.15 uur.

"De toegang is gratis", vertellen Miranda Bravenboer en William Boekhorst van de activiteitencommissie van de winkeliersvereniging, die de regie heeft over het Wyborghfeest. "We zien het als een gebaar naar onze trouwe klanten. Voor hen hebben we dit mooie programma in elkaar gezet. "

Voor de organisatie van het Balkoncert wordt samengewerkt met Dennis Bisseling en Fons Wigman van Muziekvereniging Liberté. "Zij zijn verantwoordelijk voor de muzikale invulling van het Balkoncert. Als Wyborgh-ondernemers zorgen wij voor het licht, het geluid en het programma er omheen. Zalencentrum Wieleman faciliteert het bargebeuren tegen inkoopprijs, wij als ondernemers staan zelf achter de bar en zorgen voor de catering. Zo houden we de kosten laag." Zaterdagmiddag staat in het teken van de kinderen. Vanaf 13.30 uur houdt Jordy Dekker in de gedaante van Pipo de Clown en Mamaloe een gezellige meezingshow op het plein voor de Lidl. Na afloop is er een meet & greet met Pipo en zijn circusvrouwtje.

Vanaf 20.00 uur krijgen Belinda Kinnaer, Ancora en William Bonne een muzikaal podium. Stuk voor stuk publiekstrekkers en sfeermakers bij uitstek.  Solo-zangeres Belinda Kinnaer is een bekend gezicht in het Westervoortse. Met Commercial Brake trad ze tot vijf jaar geleden altijd op tijdens de Westervoortse kermis. Net als haar man Patrick van Bree, één van de drie muzikanten van Ancora. Het duo verheugt zich enorm op een weerzien met alle Westervoortse fans. Volks- en feestzanger William Bonne werkt sinds 2016 samen met de producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Die samenwerking heeft inmiddels geleid tot meerdere hitsingles, waaronder 'Liever Vrij Zijn.' Wie William Bonne boekt, is verzekerd van een topsfeer. "En dat is wat we willen op 29 juni. Een laagdrempelig, prachtig feest voor de Westervoortse bevolking.

Meer berichten