Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bijzondere expositie bij Gemaal Oude Rijn in Pannerden

PANNERDEN - Op vrijdag 31 mei opent Zevenaarse wethoudster Belinda Elfrink om 16.00 uur een bijzondere expositie van kunstenaars Marco Vleeming en Erna Reiken bij Gemaal Oude Rijn in Pannerden. Marco (1965) en Erna (1972), samenwonend in Herwen, exposeren met een bijzondere aanleiding.

In het najaar starten zij hun lang gedroomde Life Art Trip; een reis door Europa. Tijdens deze reis maken ze vanzelfsprekend werk, maar ook bezoeken ze kunstenaars om geïnspireerd te worden en zichzelf te blijven ontwikkelen. Marco en Erna verkopen alles voor de reis: huis, meubelen, alles wat niet mee kan en zo ook hun tekeningen en schilderijen. Al het werk wordt op een bijzondere manier verkocht: aan de hoogste bieder. Tot en met 30 juni kunnen bezoekers een bod doen op hun favoriete tekening of schilderij via een formulier en de hoogste bieder krijgt het werk.

"Kunst hoort aan de muur te hangen," zeggen Marco en Erna. "Het is zonde als het ongezien in de la ligt en we gunnen het een plek bij iemand die ervan geniet." Op 1 en 2 juni en op 29 en 30 juni zijn Marco en Erna aanwezig bij de expositie.

Opening: 31 mei 16.00 – 18.00 uur. Locatie: Gemaal Oude Rijn, Deukerdijk 42, Pannerden. De expositie is tot en met 30 juni te bezichtigen tijdens openingstijden.

Meer berichten