Logo gemeentenieuwsonline.nl
Overhandiging cheque. (foto: Jos Ross)
Overhandiging cheque. (foto: Jos Ross) (Foto: Jos Ross)

SBBL/Bello en Securitas schenken donatie aan het Braamhuis

ZEVENAAR -Op woensdag 15 mei heeft de SBBL (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen de Liemers), bekend van 'Bello' met hun partner Securitas een donatie van 500 euro geschonken aan het Braamhuis.

Anja van Norel, voorzitter van SBBL/Bello en Leo Haentjes van Securitas hebben de cheque overhandigd aan Marlie Vennegoor, de nieuwe voorzitter van het Braamhuis, en Aad Kwant, de penningmeester van de stichting. SBBL coördineert onder andere de collectieve beveiliging van bedrijventerreinen in de Liemers. De uitvoering van dit deel is in handen van beveiligingsbedrijf Securitas. Uit de opbrengst van hun activiteiten wordt jaarlijks een deel besteed aan goede doelen. Voor 2019 is het Braamhuis voor de eerste keer aan de beurt.

Marlie Vennegoor heeft haar dank betuigd voor deze gift. De Jan Braam Stichting, die het Braamhuis exploiteert, is immers voor een groot deel afhankelijk van subsidies, sponsoring en giften. De stichting steunt geheel op de inzet van vrijwilligers en specialisten die gratis hun diensten aanbieden.

Het Braamhuis een inloophuis voor mensen die geconfronteerd zijn met de ziekte kanker. Mensen uit de Liemers die geraakt zijn door kanker, hun familieleden, overige naasten en nabestaanden maken gebruik van de diensten van dit huis. Het doel van het inloophuis is om onze gasten weer in hun kracht te laten komen door naar behoefte gerichte activiteiten en een geoefend luisterend oor aan te bieden.

Meer berichten